Alla inlägg under september 2010

Av baraenjeppe - 2 september 2010 19:21

Ja...vad menar jag...jo, folk som pratar med att göra citattecken i luften när de pratar..


Exempel:

Ser du "skogen" därborta säger person A och gör citattecken i luften, person B ser bara ett par buskar och undrar därmed om A endera har ngn motorisk störning eller bara är galen ...


Jag tycker denna fest är "jätterolig"...(festen är astråkig)...Idiot A gör igen citattecken och person B har samma tanke som i det förra exemplet, och fundrar på om han/hon skall ringa doktorn..  


Varför gör man dessa tecken? Bristande förmåga att få fram att ngt är ironiskt eller ?...finns det ngn citatmänniska därute som kan förklara?


Nästa ggn någon gör det så tar jag upp mobilen och ringer farbror doktorn, det verkar vara en epidemi...citatteckeninfluensan har kommit för att stanna verkar det som.

Av baraenjeppe - 2 september 2010 19:15

"Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder"...Eller hur...denna klysha har blivit uppfunnen av en skogsmulle som gillar att traska kungsleden i minus 10 grader och snöstorm  


Ja kära läsare fyll gärna på med Era Klassiker!!  

Av baraenjeppe - 2 september 2010 19:05

lite mer bra hårdrock!  

En av de bästa låtarna som gjorts !

Enjoy

Av baraenjeppe - 1 september 2010 10:57

Jaja...Jeppe är smart..NOT

Stressad, vet att jag har "känslig mage"..och numera e sämre på att hantera stress...vad göra? Meditera, äta kokt torsk..vara snäll mot magen?..Träna och sedan ta ett varmt bad/lägga sig på soffan med värmekudden på magen..



NEJ..städa..äta snabbt och dåligt...hoppa över frukosten..  

Smisk skulle jag ha!


NU blir det pepsid duo och bananer/verum fil och MEDITATION...bättre sent en aldrig...men varför kan man inte vara smart nog att se till att det inte uppstår?  



Ovido - Quiz & Flashcards