Senaste inläggen

Av baraenjeppe - 20 november 2010 00:27

Så Lola här kommer en låt för dig  

ANNONS
Av baraenjeppe - 20 november 2010 00:18

Ja det är precis det jag gör nu...det borde ju inte vara ngt problem kan man tycka....

Jag har snusat en dosa om dagen i typ 25 år, en dosa är vad jag förstår som 4 paket cigg......


Jag svettas som en gris, är irriterad och mina händer skakar, va fan jag är som en som skall sluta med heroin ......och drömmer som bara den, och drömmarna är som sånger av Tomas DiLeva...  ,dvs hyfsat skumma....sist drömde jag om att jag var en gråsäl som simmade bland hajar, och kramade dom...så jag blev polare med dom....suck.....


Mina vänner föreslog att jag skulle börja snusa igen för jag var så "otrevlig"...VA?...Jeppen otrevlig det kan ju inte hända   


Så håll käften och bråka inte med Jeppen just nu !!!!  

ANNONS
Av baraenjeppe - 16 november 2010 10:58


Just nu känner Jeppen ett totalt brist på ord...eller rättare sagt brist på engagemang att skriva ngt i bloggen....tråkigt men sant...skall inte muttra alltför mycket utan konsterar på att Jeppen behöver lite lugn, jobbar "endel" och lite stresssymptom, gör att ngn som en gång varit inne i väggen gör vettigt i att inte ha en massa måsten, vara lite själviskt och ta hand om sig..


Så träningen återupptagen..check...ta det lugnt på kvällarna, lite avslappnande musik och BADKAR....check....Det är inte så att Jeppen på något sätt har tappat intresse för sina kära läsare av denna blogg  ...han tar helt enkelt hand om sig själv och kommer vara här mer sällan, även om han iof ibland dyker upp här eller hos ngn medbloggare med sina mycket visa och intelligenta funderingar...  

Av baraenjeppe - 12 november 2010 01:04

..And justice for All.....   


"Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"

 


Av baraenjeppe - 12 november 2010 00:56

Jaha, nu har ju Expressen gjort sig till domare och bödel…..”Lasermannen 2” , har blivit uthängd och hans namn blivt publicerat, INNAN han blivit dömd….ingen reagerar, han verkar vara den troliga gärningsmannen, ja visst, ….men kan inte pengahungern från Expressen vänta, och faktiskt låta rättvisan ha sin gilla gång….vill Vi ha ett samhälle där folk hängs ut innan de är dömda, vem bestämmer vem som skall bli uthängd?...vem bestämmer att ”han/hon är skyldig låt oss visa hans/hennes nuna  i tidningen och låt oss döma honom/henne i förtid”Nu verkar det som han är skyldig, javisst, men vem är juryn, skall inte den vara den av domstolen utsedda …eller skall det vara hyenorna på kvällstidningen som bestämmer?


Så häng ut alla misstänka mördare, våldtäktsmän med namn och bild, frossa i deras påstådda brott……?


Eller så väntar man och ser att de får en fair rättegång…och döms de, javisst fram med namn och nuna……..men jag känner en stor oro, att Expressen skall diktera för Svenska folket vem som är skyldig och vem som inte är det….!


Det är säkert så att i detta fall är han skyldig, men vem bestämmer om vem som skall bli uthängd i medierna? Varför hängs inte ”Örebrovåldtäktsmannen” ut?

eller han översten  som misshandlade sin fru  och eventuellt våldtog henne? Varför  hängdes inte han ut med namn i tidningarna innan han blev dömd?


Eller kan det vara så att tidningarna selekterar ”lite”…brrr…..  


Så låt oss hoppas att polisen tagit rätt person i Malmö,  är han skyldig låt han ruttna i fängelset!!....MEN…låt rättvisan ha sin gång..och ge honom en fair rättegång….!! Jag börjar bli allvarligt orolig över hur kvällstidningarna sneglar mer och mer mot sina kollegor i England....

Av baraenjeppe - 10 november 2010 14:41

Vad sjutton? tänkte jag när de screenade" Hank Von Helvete" från Turbonegro som Cornelis Vreeswijk......inte kan väl han?....sedan har jag sett intervjuver, tv-program....och inser att detta är sjukt rätt, inte bara ser han ut som Cornelis han låter som honom....Jag ser fram emot att se den filmen om en ikon i Svensk musikhistoria....kika gärna igenom hela "teasern" jag skickar...och inse samma sak...detta måste man bara se, det var länge sedan Jeppen var så sugen på att se en film!

Av baraenjeppe - 10 november 2010 14:18Hur väljer man sitt husdjur...sött, trevligt....? snällt och fogligt...barnen skriker efter en kanin?


Well....jag är ju en hundmänniska och skulle gärna ha en hund, men känner att jag jobbar för mycket och inte kan ge hunden det den behöver, och den tid den behöver.....


sedan finns det ju en rackare som man iof måste skaffa ett stort terrarium för, som är sjukt självständig och som är mästare på att riva ner gardiner(var leguan vakt för några år sedan)....Min gissning är ju att jag inte kommer skaffa mig en söt katt eller rolig hund, utan snarare detta.....


http://www.tropicarium.se/images/groen_leguan.jpg


Sedan gillar jag ju reptiler.....så varför inte...har börjat leta efter var man köper och hur man uppfostrar en leguan...så snart, blir det troligen en till leguan i Hägersten... ;)


Man säger ju ofta att ett husdjur skaffar man efter hur man själv är, vill bara påpeka att jag inte känner mig direkt reptilaktig    , men kan fascineras över hur de överlever de svåraste förhållanden, emedans en katt och en hund numera är totalt beroende av människan.


Av baraenjeppe - 6 november 2010 11:13

Skippa kungahuset nu!


Herregud, de senaste dagarna har allt handlat om kassakon för våra kvällstidningar, dvs. vårt inavlade kungahus.   


Vi har ju en kung som knappt kan prata och gå samtidigt, som för mina pengar kör rallybil och umgås med folk som heter noppe och poppe…..  


så lite sköna citat från vår kära kung:


* år 2002 "Jag tycker det är viktigt att se framtiden an i ljusa färger. Att vara pessimistisk hjälper ingen, varken Dig själv eller andra. Men det gäller att ha kraft att ta tag i sitt eget liv. Det kommer inga stekta sparvar flygande om Du inte själv bemödar Dig om att göra Ditt bästa." (Jultal till svenska folket)


* år 2004 »Sultanen har en kolossal närhet till folket«, »jag upplever det som ett mer öppet land än något annat man kan tänka sig.« (Om Brunei och dess diktator, under ett statsbesök i landet)


* år 1977 "Jobbet är för tungt för en flicka." (apropå kognatisk tronföljd)


* år 1978 "Jag gillar inte att inviga kärnkraftverk, men gör det om jag får order."


* år 1985 "Kära örebroare." (Talade till arbogabor)


* år 1985 "Ämnet för dagen brännskador." (Vid invigning av läkarkonferens om stelkramp)


* år 1985 "Jag inviger härmed färjan som ska gå mellan... mellan...mellan hållplatserna!"


Well så kan det bli med inavel….  


 Ärligt talat vill jag se en seriefigur så köper jag en serietidning…att ha kungahus 2010 är ju helt galet…men det lallande svenska folket vill ju ha det...samma folk som röstar in SD i riksdagen och ser på Stefan och Krister och skrattar och tycker det är kul  


Nu kan jag ju låta ”elitistisk” när jag skriver detta….och det är meningen!  …bort med kungahuset…häng Stefan och Krister i närmaste träd   …det är bara min mycket ödmjuka syn på det hela…dessutom är jag sjukt bakfull och tänker inte alls gå ut i dag…!....   *sur gammal gubbe*

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se